By 7 september 2015 Read More →

Easy peasy mangodip voor groente

Inmiddels alweer week 3 van onze 6 weken-winactie samen met MyMepal. In week één een lunchbox met fruit. In de tweede week schoollunch met alternatieven met brood. En deze week de lunchtrommel met groente.

Sinds we thuis een Yumbox hebben, geef ik Job regelmatig een dip mee naar school.  Lekker voor bij de rauwkost en ik heb gelijk een ook een lekker, gezond tussendoortje voor tijdens mijn werkdag. Zo’n dip kan natuurlijk ook makkelijk mee in een klein (goed afsluitbaar) doosje in de lunchtrommel. En echt, hij is zo gemaakt!

Yumbox wordt o.a. verkocht in onze webshopgids door De Leukste Lunch en Voor de Hap.

Mangodip

Dutch Bento mangodip

Snijd het vruchtvlees van de mango in kleine stukjes. Voeg dit samen met de munt en de volle yoghurt in en pureer met de staafmixer.

We hebben het getest met roosjes bloemkool, appel, tomaatjes en paprika. Allemaal heerlijk!

TIP: Vind je een hele mango teveel? Gebruik minder mango & yoghurt en maak van het restant mango gezonde frietjes als tussendoortje.

6 weken lang een gezonde lunchtrommel

Wat we de weken hierna gaan doen – en hoe je mee kunt doen met deze actie- lees je hieronder nog een keertje, dan kun je meteen op maandag meedoen. Iedere maandag komt er namelijk een nieuwe lunchtrommel online in onderstaande volgorde. Op de DutchBento Facook pagina kun jij jouw trommel (met hetzelfde thema) dan met ons delen onder het bericht. De thema’s die voorbij gaan komen zijn:

Doe mee en win een lunchtrommel

De trommel die je kunt winnen is een Lunchbox Take A Break Midi vanMyMepal met 2 tussenschotjes. Je mag zelf de kleur van de trommel bepalen en tevens kun je hem nog pimpen met een leuke afbeelding.

lunchtrommel winnen

Wij gebruiken deze lunchtrommel zelf ook regelmatig voor onze DutchBento’s dus op onze website kun je heel veel inspiratie vinden om hem te vullen!

>> Meedoen is simpel, dit moet je doen: <<

  1. upload* je lunchtrommel onder dit facebook bericht
  2. en zet er #DutchBento #groentetrommel bij

* MoodKids wil de allerleukste lunchtrommels gebruiken voor o.a. social media. Dan weet je alvast dat jouw lunchtrommel misschien binnenkort te zien is! Door het inzenden en/of uploaden van je lunchtrommel geef je MoodKids toestemming het beeld te gebruiken. Winnaars worden via social media bekend gemaakt!

MyMepal is aangesloten bij de MoodKids webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Dutch Bento

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.