Coole musea voor kids in Flevoland

In Flevoland zijn er niet heel erg veel musea voor kinderen maar de twee die er zijn, zijn zeker de moeite waard.

 Coole musea voor kids in Flevoland 

Wij vinden zelf het watertheater erg leuk. ‘Het Watertheater’ is vormgegeven als een echte polder. Hier ben je ingenieur, landinrichter, boer of waterbouwer. ‘Het Watertheater’ is één en al spelplezier waar je al doende leert hoe een polder werkt en wat er bij komt kijken om een polder te maken.

leuk museum voor kinderen Watertheater

Gierende banden en loeiende sirenes
Ook een bezoek aan het PIT Veiligheidsmuseum is een spectaculair uitje voor kinderen. In het Veiligheidsmuseum PIT kom je van alles te weten over de geschiedenis van veiligheid en wat hulpdiensten doen om de samenleving zo veilig mogelijk te maken. En er is niet alleen een bijzondere collectie te bezichtigen, maar er is ook veel te doen! Speel spannende games over forensisch onderzoek, neem een kijkje in een politiecel of een wapenkluis, volg de verkeersregels op de skelter, los een misdaad op of blus een brand! Na een bezoek aan PIT weet je hoe je kan bijdragen aan een veilige samenleving!

cool museum voor kinderen veiligheidsmuseum

Naar een museum met kinderen is dat leuk?

Bezoek je graag een museum en heb je kinderen? Dan zit je goed, want wist jij dat veel musea helemaal niet saai zijn en zeer geschikt en leuk voor kinderen?!  Zoek en vind je favoriete museum en ontdek welke tentoonstelling er binnenkort te bezoeken is.

De coolste musea voor kids uit de andere provincies voor je op een rijtje:

Zoek je een kindermuseum in Vlaanderen of België? Ga dan naar Coole musea voor kinderen in Vlaanderen België.

Ken jij nog een te gek museum en ontbreek deze op ons overzicht? Tip ons dan! Mail naar [email protected]

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>