By 26 oktober 2018 Read More →

Toffe Halloween traktatiezakjes + gratis printables

Wij wonen niet in een kinderrijke buurt.  Toch ging vorig jaar onverwachts de bel met Halloween. Twee kleine kindjes verkleed als spook kwamen een snoepje halen. Gelukkig is de snoeptrommel hier altijd rijk gevuld, dus ik kon ze gelukkig iets aanbieden.

Dit jaar ben ik voorbereid en maak ik een aantal Halloween traktatie zakjes met de (gratis) printables die Eefje voor MoodKids maakte. Easy peasy lemon squeezy noemen we dat. En komt er nu niemand, dan kan ik ze nog aanbieden met Sint Maarten. Want dan hebben we altijd wat kindjes aan de deur. Naast de mandarijntjes in een schaal, bied ik ook altijd iets lekkers aan.

Hier vind je nog meer Halloween inspiratie

Op zoek naar een leuke traktatie voor Halloween of Sint Maarten? Met deze gratis printables maak je in een handomdraai leuke Halloween traktatiezakjes. #halloween #treat #traktatie

Traktatie met Halloween printables

Wat heb je nodig:

  • Halloween printable
  • schaar
  • nietmachine of wasknijper
  • transparante zakjes (Action of Wibra)
  • snoepjes (of mandarijnen)

Zo maak je de Halloween traktatiezakjes

Download de printable en print deze uit. Knip de printables uit. Tip: bij de vleermuis is het handig om hem alvast dubbel te vouwen om zo de bovenkant ook uit te kunnen knippen. Vul vervolgens de zakjes met snoep of een mandarijn. Of beide. 😉

Vouw de printables om het zakje heen en niet vast. Ook leuk is het om het vast te zetten met een wasknijper.

Leg de Halloween traktatiezakjes in een leuke schaal of mandje en klaar ben je. Laat die (eng) verklede kinderen maar komen!

Op zoek naar een leuke traktatie voor Halloween of Sint Maarten? Met deze gratis printables maak je in een handomdraai leuke Halloween traktatiezakjes.

Voor nog meer ‘enge’ traktaties en lekkere recepten

Nog veel meer traktaties vind je op onze traktatie overzichtspagina.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Downloads, Trakteren, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.