By 13 oktober 2014 Read More →

Scary Faces

Het is weer bijna Halloween, dan breekt hier de tijd aan van pompoenen uithollen. Na deze klus versier ik het huis met de pompoenlantaarns om de dolende geesten op 31 oktober af te schrikken! De zelfgebakken chocolade cupcakes versier ik met Scary faces toppers om het schrikeffect compleet te maken. Maar je bent gewaarschuwd; de Scary Faces kunnen enge dromen veroorzaken!!

scary faces for halloween

Je hebt nodig:

  • Scary Faces PDF
  • lange prikkers
  • zwart papier
  • lijm
  • schaar
  • een zwarte stift
  • ronde oranje stickers van 1.2cm doorsnede
  • stukjes band
  • veters of lintjes

En zo maak je ze:

Print de Scary Faces PDF en knip uit. Prik een gaatje door de ogen en gebruik deze als mal voor het zwart papier. Vouw dit zwarte papier dubbel en knip iedere keer 2 Scary Faces tegelijkertijd uit. Geef met behulp van een potlood aan waar de ogen moeten komen. Plak hier de oranje stickers op, maak met de stift een pupil. Herhaal dit ook voor de achterzijde.

Breng nu aan de binnenzijde van het beestje lijm aan, leg een prikker in het midden en leg vervolgens de bovenzijde erop. Zorg dat de voor en achterzijde gelijk liggen en druk goed aan.

Eventueel kun je een veter of lintje aan de onderzijde van het beestje knopen; steek de Scary Faces in de cupcakes.

halloween printable

Happy Halloween !

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Downloads, Trakteren, DIY

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand