De populairste repins van week 17 tot en met 19

In verband met onze heerlijke twee weken in Portugal is er even geen Pinterest weekoverzicht geweest. Maar het is er weer tijd voor! Dit keer dus een populair overzicht van 3 weken. 

Volg je ons Pinterest account overigens al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 17-19– 2017

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

# Rocketlamp: een stoere lamp voor de kinderkamer van Nicole voor MoodKids

Ken je de Rocket Lamp al? Een stoere lamp voor in de kinderkamer met maar liefst 16 kleuren instelbaar. Ook handig als nachtlampje. Win hem bij MoodKids!

Havermoutpannenkoeken van Francesca Kookt

havermoutpannenkoeken met aardbeien

# Coole waterbaan maken van Lobke voor MoodKids

Lekker spelen met water: een coole waterbaan van flessen. Leuk om zelf te maken voor kinderen met foto en stap voor stap uitleg.

# Maak een stoere tas in een uurtje van Hydi voor MoodKids

Maak deze stoere tas van canvas. Leuk voor jongens en voor meisjes. En voor jou, want in een uurtje zet je 'm in elkaar. Kijk voor het patroon en de stap-voor-stap-uitleg op de website.

 

# Overzicht leuke festivals met kinderen 2017 van Nicole voor MoodKids

Hier vind je het handige overzicht leuke festivals met kinderen 2017 van MoodKids. Kindvriendelijke festivals die je met je gezin bezoekt. Kinderen blij, wij blij! ;)

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.