Rocket Lamp: stoer design voor de kinderkamer + WINACTIE

Ken je de Rocket Lamp al? Een stoere lamp voor in de kinderkamer met maar liefst 16 kleuren instelbaar. Ook handig als nachtlampje. Win hem bij MoodKids!

Er werd een hele grote doos voor MoodKids bezorgd. Daar duikt Job meestal bovenop. Waarom? Meestal zit er iets in wat hij binnen no-time wegkaapt.

Maar dit keer was ik hem voor. Ik wist namelijk dat deze doos werd bezorgd. 😉 Een tijdje geleden hebben we de Hello Kitty Lamp gereviewd. Een superleuke lamp, maar zoals Job destijds treffend zei “wel iets voor meisjes”. Elfabase, het bedrijf achter de Kitty White lamp, nam contact met me op over hun nieuwe lamp. En laat dat nou een stoere versie voor jongens zijn!

Rocket Lamp

De nieuwe Rocket Lamp wordt aangekondigd als een stoere designerlamp die mannen van 5 en jongens van 45 in hogere sferen brengt. Nou, ook deze moeder werd er heel enthousiast van. Sinds een week staat hij pas in Jobs kamer. Door zijn strakke vormgeving vond ik dat hij -tot grote teleurstelling van Job- ook perfect paste in onze woonkamer. Het is een hele leuke eye-catcher!

Ken je de Rocket Lamp al? Een stoere lamp voor in de kinderkamer met maar liefst 16 kleuren instelbaar. Ook handig als nachtlampje. Win hem bij MoodKids!

De lamp is geïnspireerd op een ouderwetse raket. Je kunt maar liefst uit 16 kleuren LED- licht kiezen. Zo kun je voor iedere interieurstijl en elke sfeer een geschikte kleur zoeken. Het heldere licht heeft een sterkte van 3 Watt. Het licht is fel genoeg om bij te lezen en kun je ook dimmen tot een aangenaam licht, waardoor hij ook heel geschikt is als nachtlampje. De kleur en lichtintensiteit pas je aan vanuit je luie stoel of bed met de bijgeleverde afstandsbediening.

Je ziet het. Job is er stapelgek op! 😉

Ken je de Rocket Lamp al? Een stoere lamp voor in de kinderkamer met maar liefst 16 kleuren instelbaar. Ook handig als nachtlampje. Win hem bij MoodKids!

Een stevige raket 

De Rocketlamp is van hoogwaardig kunststof en is kleurvast, recyclebaar en onbreekbaar. Makkelijk dus in de kinderkamer waar nog weleens wat omgaat. De Rocket Lamp is ook makkelijk schoon te houden. Vochtig doekje erover en klaar!

Verkooppunt: o.a. Fonq 

Check hieronder in de video de mogelijkheden van de lamp.

Win deze toffe Rocket Lamp

Naast dat Job een hele gave lamp op zijn kamer heeft staan, mogen we ook nog een Rocket Lamp weggeven. Tof toch!

De lamp is verstuurd naar de winnares. 

 

Dit artikel bevat producten die ons zijn toegestuurd. Zie hier onze toelichting.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.