By 2 september 2014 Read More →

Binnenkijken bij Moodkids met Kitty White

De jongste is dol op Hello Kitty. Dus je zult begrijpen dat ze door het dolle heen was toen ik haar vroeg of ze een nieuwe Kitty White LED lamp van HelloKittyLamp.nl wilde testen. Een heuse witte Hello Kitty van maar liefst 46 centimeter hoog! Wow, welk meisje wil dat niet?!

review Hello Kitty Lamp moodkids

Review Hello Kitty Lamp : Kitty White

Aangenaam verrast waren we door de mooie kwaliteit van de lamp!

Persoonlijk vind ik haar – want Kitty White is natuurlijk een meisjes – zo mooi dat ik de lamp zelfs in mijn woonkamer zou zetten. Bobbi Roos vindt haar vooral erg leuk omdat Kitty White bijna net zo groot is als zijzelf. En Marli Anne is blij dat ze een kamer deelt met haar jongere zusje, kan zij ook meegenieten van de nieuwe lamp 😉 .

Dit mag oprecht een designerlamp heten voor alle meisjes! Meisjes van 37 en dametjes van 5 en bijna 3.

Wat wij het fijnste vonden? De lamp is niet alleen mooi maar ook echt bruikbaar, want de LED lamp geeft genoeg licht om een verhaaltje te kunnen voorlezen. En je kunt haar dimmen, zodat je de lamp als nachtlampje kunt gebruiken.

Kortom: Wij vinden Kitty White een hele mooie en fijne (nacht-) lamp !

review Hello Kitty Lamp moodkids

Onze Voordelen Kitty White :

 • Mooie kwaliteit
 • Helemaal wit (en kleurvast !)
 • Lichtgewicht
 • Valt niet zo snel kapot (ze zeggen zelfs onbreekbaar)
 • Past qua stijl in vrijwel iedere kamer
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Genoeg licht om voor te lezen
 • Nachtlampje, je kunt de lamp dimmen!

Onze Nadelen Kitty White:

 • Ze is wel heel erg groot dus je moet ruimte hebben om haar neer te zetten.
 • De afstandsbediening is net speelgoed, het lijkt hier soms wel een disco met al die verschillende kleuren.
 • Je moet er even voor sparen gezien het prijskaartje.

Meer informatie en online bestellen: HelloKittyLamp.nl

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.