By 11 april 2017 Read More →

Leuke festivals met kinderen in 2017

Hier vind je het handige overzicht leuke festivals met kinderen 2017 van MoodKids. Kindvriendelijke festivals die je met je gezin bezoekt. Kinderen blij, wij blij! ;)

Dit jaar is het alweer het derde jaar dat we een artikel publiceren met een lijst met leuke festivals met kinderen. Wij zijn namelijk dol op festivals! Sinds een aantal jaar gaat Job ook vaak mee. 

CHECK HIER ONZE LIJST MET FESTIVALS MET HET GEZIN VOOR 2019

De eerste festivalkaarten zijn hier inmiddels binnen en terwijl ik deze lijst maakte, kwamen er weer meer leuke festivals met kinderen op mijn verlanglijstje staan. Vorig jaar maakten we deze lijst met kindvriendelijke festivals. En dit jaar met nog weer meer festivals! Wat verstaan wij onder leuke festivals met kinderen? Uiteraard moet het festival kindvriendelijk zijn. Geen grote hordes mensen opeengepakt, maar ook ruimte om te spelen. Het liefst met kinderactiviteiten, zodat ze meer doen dan hun zakgeld aanvullen met plastic bekers verzamelen ;). Een festival waar kinderen ook andere dingen kunnen eten dan friet en hamburgers. En uiteraard een festival waar wij als ouders het ook leuk hebben!

kindvriendelijke festivals

De leuke festivals met kinderen 2017

We hebben alle -in onze ogen – leuke festivals met kinderen op een rij gezet. Mis je er nog één? Laat het me weten (het liefst erbij waarom het zo’n leuk festival is) op redactie(@)moodkids.nl of op Facebook. Dan vul ik de lijst aan.

Tip: Deze lijst bewaren? Pin hem op je eigen Pinterest bord!

SEPTEMBER festivals voor kinderen en hun ouders

 • 31 augustus -3 september 2017, Into The Great Wide Open op Vlieland
 • 1-3 september 2017, Misty Fields in Asten-Heusden Op zondag is er een festivaldag voor het hele gezin. Kijk bij Family Fields op de website.
 • 2 september 2017, Epop Festival in Epe
 • 2-3 september 2017, Kids@thePark in Hengelo
 • 7-10 september 2017, Food Truck Festival TREK in Den Haag
 • 8-9 september 2017, Kids festival in Meppel
 • 9-10 september 2017, AH Sportfestijn in Zuiderpark Den Haag. Sporten & eten, beste combi die er is. 😉 Een festival voor het hele gezin met meer dan 50 sporten die je vrijblijvend kunt uitproberen, lekkere foodtrucks en allerlei activiteiten en workshops.
 • 9 september 2017, Hutspot in Leiden. Slobberen, Smullen en Swingen voor het goede doel.
 • 10 september 2017, Hembrug Happening in Zaandam. Een mega-relaxt festival voor de grootsten, de kleinsten en alles er tussen in. Gratis toegankelijk.
 • 16 september 2017, Kiind festival in Amersfoort. Het duurzame kinderfestival vol mooi kindertheater, verdieping voor ouders, workshops, activiteiten, groene markt en biologisch eten. Georganiseerd door tijdschrift Kiind.
 • 22-24 september 2017,  Lepeltje Lepeltje in Eindhoven
 • 22-24 september 2017, Hippe Happen Festival in Den Bosch
 • 23 september 2017, Kadepop in Groningen. Kinderkade, onderdeel van Kadepop, is een apart programma voor kinderen. Sterk gereduceerd tarief voor kids t/m 12 jaar en gereduceerd tarief voor kinderen van 13-18 jaar.

Hier vind je ons handige overzicht leuke festivals met kinderen 2017. Kindvriendelijke festivals die je met je gezin bezoekt. Kinderen blij, wij blij! ;)

MEI kidsproof-festivals

Hier vind je ons handige overzicht leuke festivals met kinderen 2017. Kindvriendelijke festivals die je met je gezin bezoekt. Kinderen blij, wij blij! ;)

JUNI gezinsfestivals

Hier vind je ons handige overzicht leuke festivals met kinderen 2017. Kindvriendelijke festivals die je met je gezin bezoekt. Kinderen blij, wij blij! ;)

Heb jij al gehoorbescherming voor je kind aangeschaft? Lees ons artikel hierover.

JULI leuke festivals met kinderen

Hier vind je ons handige overzicht leuke festivals met kinderen 2017. Kindvriendelijke festivals die je met je gezin bezoekt. Kinderen blij, wij blij! ;)

 AUGUSTUS Kindvriendelijke festivals

OKTOBER t/m APRIL festival overzicht

Tip ons via de mail!

FESTIVAL WEETJE: Iedere maand vullen we deze lijst aan en wanneer een festival geweest is, verplaatsen we het in de agenda naar volgend jaar. Zodra de nieuwe data bekend zijn, passen we het aan. Zodat je ieder jaar opnieuw een keuze kunt maken uit leuke festivals met kinderen. Organiseer of ken jij een kindvriendelijk festival dat nog niet in onze lijst is opgenomen? Tip ons dan via redactie(@)moodkids.nl!

Nieuwe data 2017 nog niet bekend

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.