By 24 maart 2016 Read More →

De leukste kindvriendelijke festivals op een rij

Meer dan 50 coole, kindvriendelijke festivals voor kinderen én ouders in Nederland door ons overzichtelijk op een rij gezet. Bekijk ze hier. Mis je er nog één? Mail ons.

Wij zijn dol op festivals. Vroeger (u-weet-wel-toen-de-bomen-nog-van-hout-waren) gingen we met z’n tweeën. Toen Job geboren werd, gingen we daar mee door. ‘Parkeerden’ we zoonlief bij mijn zusje (thnx nog sis) en genoten wij met z’n tweeën. Inmiddels nemen we Job mee. Twee jaar geleden zelfs voor het eerst een festival met kind inclusief kamperen.

CHECK HIER ONZE LIJST MET FESTIVALS MET HET GEZIN VOOR 2019

Dat smaakte naar meer voor hem. Regelmatig vraagt hij ons of we nog ergens naar toe gaan. Dit jaar willen we dat meer gaan doen. Vorig jaar maakten we deze lijst met kindvriendelijke festivals. Nu met nog meer festivals! Wat verstaan wij onder kindvriendelijk? Een festival dat ook leuk is voor kinderen. Een festival met activiteiten voor kinderen, zodat ze meer doen dan hun zakgeld aanvullen met plastic bekers verzamelen ;). Een festival waar kinderen ook andere dingen kunnen eten dan friet en hamburgers. En uiteraard een festival waar wij als ouders het ook leuk hebben!

De leukste kindvriendelijke festivals op een rij

We hebben alle -in onze ogen -kidsproof festivals voor je op een rij gezet. Mis je er nog één? Laat het me weten (het liefst erbij waarom het zo’n leuk festival is) op redactie(@)moodkids.nl of op Facebook. Dan vul ik de lijst aan.

Tip: Deze lijst bewaren? Pin hem op je eigen Pinterest bord! 🙂

Heb jij al gehoorbescherming voor je kind aangeschaft? Lees ons artikel hierover.

MEI Kindvriendelijke festivals

JUNI gezinsfestivals

festival

festival 2

JULI leuke festivals voor het gezin

kindvriendelijke festivals

AUGUSTUS kidsproof-festivals

SEPTEMBER festivals voor kinderen en hun ouders

OKTOBER t/m APRIL festival overzicht

FESTIVAL WEETJE

Iedere maand vullen we deze lijst aan en wanneer een festival geweest is, verplaatsen we het in de agenda naar volgend jaar. Zodra de nieuwe data bekend zijn, passen we het aan. Zodat je ieder jaar opnieuw een keuze kunt maken uit de leukste festivals voor kids. Organiseer of ken jij een kindvriendelijk festival dat nog niet in onze lijst is opgenomen? Tip ons dan via redactie(@)moodkids.nl!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.