Coole musea voor kinderen

Ontdek het zelf, een museum is cool voor kinderen! Bekijk ons overzicht van (bijna) alle musea in Nederland die leuk zijn voor kids

Bezoek je graag een museum en heb je kinderen? Dan zit je goed, want wist jij dat veel musea helemaal niet saai zijn en zeer geschikt én leuk voor kinderen?!  Zoek en vind je favoriete museum en ontdek welke tentoonstelling er binnenkort te bezoeken is. Ofwel, breng een bezoek aan een museum kinderen!

Ontdek het zelf, een museum is cool voor kids! Hieronder vind je vrijwel alle musea in Nederland die leuk zijn voor kinderen.

MoodKids zette de coolste musea voor kids per provincie voor je op een rijtje. 

Zoek je een kindermuseum in Vlaanderen of België? Ga dan naar Coole musea voor kinderen in Vlaanderen België.

Ken jij nog een te gek museum en ontbreekt deze op ons overzicht? Tip ons dan! Mail naar [email protected]

 

Andere leuke uitjes met kinderen

Ben je op zoek naar fijne ideetjes voor een leuke Kidsproof vakantie ? Check dan ER OP UIT met heel veel familie tips, gezinsuitjes (die je soms ook kunt winnen!), achterbank spelletjes voor de vakantie en nog veel meer. Ook voor gezonde traktaties, bento en do-it-yourself of zelf maak projecten ben je bij Moodkids aan het juiste adres. Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook via Facebook Moodkids of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Have fun !

Moodkids is er voor de allerleukste ouders en hun kinderen.

Een museum saai? Echt niet!! Breng een bezoek aan een museum kinderen! Per provincie een lijst met de leukste musea voor kids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>