By 17 februari 2015 Read More →

Pannenkoekdag 2015

Over tien dagen sluit de inschrijving voor Nationale Pannenkoekdag (vrijdag 27 maart 2015). Duizenden leerlingen uit de bovenbouw organiseren op die dag met hulp van juffen, meesters, vaders en moeders een pannenkoekfeest voor een oudereninstelling in de buurt. Meer dan 500 scholen zijn al van plan met koekenpan en beslag de keukens in te gaan, om samen voor ouderen te bakken.

nationale pannenkoekdag 2015

Nationale Pannenkoekdag Fotowedstrijd

Dit jaar is er ook een fotowedstrijd “de kunst van het bakken”. Wij denken dat je met een echte pancake art pannenkoek een heel eind gaat komen. Daarom geven we je hier nogmaals het ultieme pancake art recept . Succes!

pancake art voorbeelden

Dol op pannenkoeken? Bekijk dan de diverse recepten die we hiervoor hebben:

Meesters en juffen opgelet! Aanmelden voor Nationale Pannenkoekdag kan tot 27 februari!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Er op uit, Thema

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>