Win een toffe poster

Wij zijn dol op posters voor de kinderkamer! Met een simpele maar leuke poster kun je namelijk de kamer een hele andere look geven. We maakten eerder al eens een verzameling: de leukste kinderkamer posters. En aan dat rijtje willen we onderstaande posters graag toevoegen.

Namens posters.nl mogen we 2x een shoptegoed weggeven van 25 euro. En omdat we eerst even wilden weten of ze daar wel leuke posters hebben, gingen we op zoek. Op de website van posters.nl was het even zoeken. De zoekfunctie laat wat ons betreft wat te wensen over, maar met een beetje geduld vonden wij een aantal hele leuke exemplaren!

Pastel kleuren
De zachte pastel kleuren blijven we erg mooi vinden. Ga je voor een mooie letterposter of toch liever voor een inspiratie poster? Wat ons betreft zijn beiden prima te combineren met de traditionelere typische jongens en meisjes kleuren.

poster winnen

Quotes voor aan de muur
Quotes zijn al tijden hip. Ook op de kinderkamer. De quote ‘follow you own arrow’ vinden we een hele mooie. Die staat vast super op een stoere jongenskamer. De quote ‘fall in love with as many things as possible’ zou ik zelf graag op mijn DIY kurkwand prikken.

posters winactie 1

Natuurlijk vind je bij Posters.nl ook heel veel Disney posters, voetbalposters, telposters, dierenposters en andere posters voor kinderen.

WINACTIE

winactie postersNL

Namens Posters.nl mogen we 2x een shoptegoed weggeven van 25 euro.

Deelnemen is niet meer mogelijk, de winnaars zijn: Ilse Remmits en Nynke Boer. Gefeliciteerd! Jullie gegevens zijn doorgegeven aan posters.nl, zij zullen contact met jullie opnemen ivm de gewonnen prijs.

 

[ssba]

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.