By 11 september 2015 0 Comments Read More →

Kidsroom Inspiratie voor een stoere jongenskamer

Een stoere jongenskamer voor jouw Tough Cookie, realiseer je door het gebruik van stoere kleuren en verschillende materialen. De ruwe bakstenen muren die je doen denken aan industriële lofts, zijn weer helemaal terug. Door het gebruik van behang met deze print, heb je al snel het gewenste effect. Een combinatie met geel, zwart en grijs, metalen en grafische prints geeft de kamer een industriële stoere look. Denk daarbij ook eens aan vintage meubeltjes, zoals een bed, bureau of kast of accessoires. Een kamer krijgt een persoonlijke uitstraling door het gebruik van oude en nieuwe meubeltjes. 

moodkids kidsroom ToughCookie

De DIY is een grote brandweerwagen, waar je in de ladder een lichtsnoer met fitting bevestigt. Geef de wagen de gewenste kleur en het wordt een cool object. Gebruik wel een snoer waar led verlichting in kan, anders wordt de lamp gevaarlijk warm! bron: To DIY or not to DIY

kinderkamer inspiratie stoere jongenskamer

Stoere Jongenskamer: 1 Behang met bakstenen print van Behangwereld.nl; 2 ABC poster van Psikhouvanjou.nl; 3 Tipppi tent van Hippekidskamers.nl; 4 Gele metalen krukje van Karwei.nl; 5 Waszak Super hero via psikhouvanjou.nl; 6 Kleuren van Color Concept Sikkens: Geel: G3.46.83, Grijs: FN.02.67, Zwart: ON.00.15; Het mooie kamertje rechtsonder komt van MommoDesign.

Succes!

Groetjes Myrthe van www.studiosoet.nl

PSikhouvanjou en Hippekidskamers zijn aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

 

[ssba]

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.