By 23 januari 2015 Read More →

Een huisje om in te slapen

Bedhuisjes zien we steeds vaker in de kinderkamer. We mogen dus best wel van een trend spreken op kinderkamergebied. Inmiddels zijn ze al in verschillende prijsklassen te vinden. Van de hippe merken die de trend zetten tot de budgetwinkels op het industrieterrein waar ze de trends volgen.

We hebben de leukste bedhuisjes voor de kinderkamer voor je op een rijtje gezet.

mooi bedhuisje multi

Dit bedhuisje – bedacht door Authentique Mignon – vinden wij een van de mooiste bedhuisjes van het moment. Sober, stijlvol en toch heel erg aanwezig in de kinderkamer. Eerst als ombouw voor de commode, als kledingkast, later als bedhoofd of ombouw voor het bureautje. Multifunctioneel!

bedhuisjes kinderkamer hout

Oei, deze bedhuisjes zijn ook al prachtig. Je moet er wel wat ruimte voor hebben want deze hoogslapers gaan flink de hoogte in. Al vroeg op kamers wonen met de huisjes van Saartje Prum.

bedhuisje hout kinderkamer

De vrolijke kleuren van dit zonnige Curaçaose bedhuis van Knuzi versus de rood wit blauwe Hollandse nuchterheid van Lief!. Mooi!

bedhuisje IKEA

Natuurlijk heeft ook onze Zweedse vriend een – Kura – bedhuisje.

ikea hack bedhuisje

Waar je dan met een beetje handigheid en naar het voorbeeld van deze IKEA bedhuisje hack een geweldig boshuis van maakt.

Slaap lekker!

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de Moodkids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>