By 26 juli 2012 Read More →

We gaan de hoogte in!

Als kind sliep ik zelf een aantal jaren in een hoogslaper. Eerst op een gedeelde kamer samen met mijn zusje. Dat was natuurlijk vechten wie er bovenin mocht slapen, want samen deelden we een stapelbed. Ik won !

Later kregen we allebei een eigen kamer en werd ons stapelbed omgebouwd tot twee hoogslapers. Mijn zusje kreeg een fijne speelplek onder haar hoogslaper en ik kreeg als oudste een heus bureautje om aan te werken. Huiswerk kenden we toen nog niet op de basisschool maar een bureau had ik toch zeker wel nodig.

voordelen hoogslaper, nadelen hoogslaper, voordelen stapelbed, nadelen stapelbed

Een stapelbed of hoogslaper is super leuk voor kinderen. Naast de voordelen zijn er echter ook een paar nadelen, we sommen ze hieronder voor je op.

* Klik om naar de voor- en nadelen van een hoogslaper te gaan *

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>