By 31 oktober 2013 Read More →

KnuZi Kleurrijke kinderkamers

Nederlands Design. We zijn er dol op hier bij Moodkids. Zeker als het bedoeld is voor kinderen. Heel wat uurtjes struinen we af op internet om steeds maar weer met nieuwe vondsten te kunnen komen. Gelukkig worden we daarbij ook steeds vaker geholpen door de makers zelf of door allerte lezers die ons tippen. Fijn!

Zo kwam ook het Nederlandse meubelmerk KnuZi onder onze aandacht (thanks Hydi, ons oog viel ook direct op jouw kleurrijke kinderbeddengoed op de foto’s!).

bedstee voor kinderen kinderkamer

KnuZi Bedstee voor kinderen

KnuZi is een nieuw meubelmerk uit Holland ontstaan vanuit de samenwerking tussen meubelmaker Fonzi en webwinkel Knuss.

Geïnspireerd op de kleurrijke handelskade van Curaçao vind je een 6-tal sprekende kleuren op waterbasis terug op de meubels van KnuZi. KnuZi debuteert met een multifunctionele bedstee, speelgoedkisten en een kleurrijke kast voor de kinderkamer. De bedstee is wat ons betreft het meest geslaagd uit deze collectie. Het opklap bureautje, de deur met toonbank, takel lift en plantenbak maken deze bedstee multifunctioneel.

De Knuzi bedstee is slaapplek, speelplek en huiswerkplek in één !

INFO en online bestellen: KnuZi

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.