By 19 september 2013 Read More →

Exclusieve lief! lifestyle collectie bij Leen Bakker!

Steeds meer Nederlandse merken gaan een samenwerking aan met het woonwarenhuis Leen Bakker. Zo zorgde 101 Woonideeën eerder al voor een gezamenlijke collectie stoere, betaalbare woonaccessoires. Nu is het de beurt aan het lifestyle merk lief!, zij zorgen voor meer sfeer in de kinderkamer.

lief collectie leen bakker

Leen Bakker en lief! lifestyle hebben een kwalitatieve en betaalbare collectie voor de baby-en kinderkamer samengesteld met oog voor sfeer en detail.

Voor de meisjes betekent dit vooral veel strikjes, snoepjes en hartjes, voor de jongens stoere patronen zoals sterren en racevlaggen. Blikvanger in de collectie is de bedstee. Het bed is voorzien van een raampje bij het voeteneind. In de luikjes is voor de jongens een ster en voor de meisjes een hartje uitgezaagd. De deurtjes kunnen ook gesloten worden.

Natuurlijk vind je bij deze gezamenlijke kinderlijn de unieke kenmerken terug die de lief! producten zo populair maken: vrolijke dessins en frisse kleuren, afgewerkt met leuke details. Met als extra pluspunt een fijn prijsje.

INFO en online bestellen: De lief! collectie is vanaf 16 september exclusief verkrijgbaar bij  alle Leen Bakker vestigingen in Nederland en via de webshop www.leenbakker.nl.

lief collectie leen bakker

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>