By 8 september 2018 Read More →

Wat is hot op Pinterest deze week?

Sinds vorige week hebben we rubriek weer opgepakt. Iedere week publiceren we de top 5 van meest gerepinde plaatjes van ons Pinterest-account. Ter inspiratie en vermaak! Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 36– 2018

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. En deze week heel veel eigen pins. Leuk! Klik op de afbeelding om direct naar de pin op Pinterest te gaan. En hem op je eigen pagina te pinnen. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel op de betreffende website.

# Waarom de vraag ‘ hoe was het op school niet werkt’ van MoodKids

# recept arretjescake van MoodKids

Arretjescake is eigenlijk een kruising tussen chocoladetaart en een bonbon. Een makkelijk recept en gezellig om samen met je kind(eren) te maken. #arretjescake

# Hoe haal je het beste uit je kind? van MoodKids

Willen we als ouder niet allemaal dat kinderen gelukkig zijn en alles uit het leven halen? Maar hoe haal je met opvoeden nou het beste uit je kind?

# 10 ideeën voor speelplekken in de tuin van go mammie go

# Trakteren op aardbeien kwark taart in een glaasje van MoodKids

Kwarktaart in een glaasje als traktatie. Lekker en makkelijk! Hier lees je hoe je deze traktatie maakt.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.