By 11 september 2017 Read More →

Pinspiratie: de meest gepinde pins van week 39

Zo, de zomer is nu echt voorbij. We gaan weer vol aan de bak. Tijd om ons wekelijkse overzicht met de 5 meest populaire repins op ons Pinterest account weer op te pakken.  Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

En zooo tof! Deze week alleen maar MoodKids artikelen. I like!! Dank jullie voor het delen.

Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 39– 2017

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

# De leukste festivals in Nederland met kids. Ook nog in september! 

Hier vind je het handige overzicht leuke festivals met kinderen 2017 van MoodKids. Kindvriendelijke festivals die je met je gezin bezoekt. Kinderen blij, wij blij! ;)

De leukste musea voor kinderen in Nederland van MoodKids

Ontdek het zelf, een museum is cool voor kinderen! Bekijk ons overzicht van (bijna) alle musea in Nederland die leuk zijn voor kids

 

# Omgaan met faalangst van je kind. 11 tips van Kindercoach Charlotte voor MoodKids

Heeft je kind er wel eens last van dat het opeens niet meer durft? Dan kan je kind last van faalangst hebben. Kindercoach Charlotte heeft 11 handige tips. Je leest ze hier.

 

# Spelenderwijs tafels oefenen met gratis download voor tafelbingo van Nicole voor MoodKids

Tafels leer je het beste door te oefenen en te herhalen. Dan is spelenderwijs tafels leren wel het leukste. MoodKids bedacht Tafelbingo en je vindt hier de omschrijving en de gratis printable.

# Wortelsoep met koriander, recept van Nicole voor MoodKids

Dit recept voor wortelsoep met koriander is door het toevoegen van couscous prima geschikt als maaltijdsoep. Serveer het met brood of in een Italiaanse bol. Je vindt het recept hier.

#

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.