By 17 april 2017 Read More →

Deze 5 artikelen werden afgelopen week veel gerepind

Tijd voor ons wekelijkse overzicht met de 5 meest populaire repins op ons Pinterest account. Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 14– 2017

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

# Maak zelf een coole waterbaan van Lobke voor MoodKids

Lekker spelen met water: een coole waterbaan van flessen. Leuk om zelf te maken voor kinderen met foto en stap voor stap uitleg.

# Ons festivaloverzicht voor 2017 met de leukste festivals met je gezin door Nicole voor MoodKids

Hier vind je het handige overzicht leuke festivals met kinderen 2017 van MoodKids. Kindvriendelijke festivals die je met je gezin bezoekt. Kinderen blij, wij blij! ;)

# Trekpop van Koning Willem-Alexander van Boomerang

 

# pompom tutu maken door Marjolein en Nynke voor MoodKids

Een tutu maken in 30 minuten kan! Is jouw dochter een echte ballerina? Maak dan zelf een tule tutu. Steel de show met deze feestelijke pompom tutu! Bekijk de tutorial

# Tot 10 leren tellen met klei van Play-Doh (met gratis werkbladen) van Nicole voor MoodKids

Goed leren tellen is belangrijk. Niet alleen de telrij opnoemen, maar ook weten wat getallen betekenen. Dat kun je thuis op vele speelse manieren oefenen. We hebben leuke tips op een rij gezet. Ook kun je deze telbladen t/m 10 gratis downloaden.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.