By 30 januari 2017 Read More →

Dit was afgelopen week populair op onze Pinterest pagina

Wederom tijd voor ons overzicht met de 5 meest populaire repins op ons Pinterest account. Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 4– 2017

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

# Vogelvoer maken van fruit van Nicole voor MoodKids

 

Maak samen met je kind voer voor de vogels in de tuin. Dit keer hebben we wat DIY ideetjes voor vogelvoer maken met fruit. Je leest ze hier.

# Maak een cactus van papier (met gratis printables) van Liza voor MoodKids

Cactussen zijn een must-have voor in huis. Geïnspireerd door deze trend maakte Liza een diy met gratis printables voor vrolijke cactussen van papier. Je download de printable hier gratis.

# Bak een harten chocoladecake van Laura’s Bakery

Een chocoladecake met een hartje van Laura's Bakery. Een van onze favo repins.

# Gratis printable cadeauzakje voor Valentijn van Eefje voor MoodKids

Valentijnsdag is de dag om iemand te vertellen hoe bijzonder hij is. Dit schattige kleine cadeauzakje Valentijnsdag kun je hier gratis downloaden.

# Kaart voor Valentijn van Kaartje2Go

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.