By 6 februari 2012 Read More →

Cadeauzakje Valentijnsdag – gratis printable

Valentijnsdag, 14 februari, is de dag om iemand te vertellen dat je hem of haar heel bijzonder vindt. Maar waarom zou je wachten? Je kunt elke dag toch vertellen dat je iemand lief, leuk of speciaal vindt? Een klein gebaar is al genoeg.

Ik ontwierp een schattig klein cadeauzakje dat je best vandaag al kunt geven…. 

Valentijnsdag is de dag om iemand te vertellen hoe bijzonder hij is. Dit schattige kleine cadeauzakje Valentijnsdag kun je hier gratis downloaden.

Zo maak je dit cadeauzakje Valentijnsdag

Download het ontwerp, knip de onderdelen uit en vouw het vervolgens op de stippellijnen tot een zakje. Maak het zakje voor een bijzonder iemand persoonlijk door het te vullen met zoete hartjes, een lekker koekje, een briefje of tekening. Het rode en gele lintje kun je als sluiter gebruiken.

Spread some love today!

> Meer leuke ideeën voor Valentijnsdag vind je hier.

Valentijnsdag is de dag om iemand te vertellen dat je hem of haar heel bijzonder vindt. Een klein gebaar is al genoeg. Dit schattige kleine cadeauzakje Valentijnsdag kun je hier gratis downloaden.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.