By 24 januari 2017 Read More →

Maak je eigen mini cactus van papier met gratis printable

Knutselen maak zelf deze leuke mini cactussen van papier. Download de gratis printable

Groene planten, je komt ze overal tegen. Ook allerlei soorten cactussen zijn een must-have voor in huis. Geïnspireerd door deze trend maakte ik drie soorten cactus van papier 

Je maakt ze in een handomdraai met mijn gratis printable met vrolijke mini cactussen. Eenmaal in een potje zijn het drie grappige plantjes die niet prikken. Ook leuk voor in de kinderkamer of in combinatie met echte cactussen.

> Lees ook: maak een mobile vol cactussen

Cactussen zijn een must-have voor in huis. Geïnspireerd door deze trend maakte Liza een vrolijke cactus van papier. Met gratis printable van 3 cactussen. Je download ze hier..18

Zo maak je je eigen mini cactus van papier

Wat heb je nodig:

Hoe maak je het:

Nadat je de printable hebt uitgeprint, knip je de mini cactussen uit langs de streeplijn. Vouw ze dubbel en smeer op de achterkant van de cactussen een laagje lijm. Leg een cocktailprikker op het laagje lijm en vouw de cactus dicht en laat het drogen.

Vul een potje met potgrond. Als de cactussen zijn gedroogd, prik je ze in de potgrond en klaar.

Veel plezier ermee!

> Lees ook: deze cactus om zelf te maken prikt ook niet!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Downloads, DIY

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.