By 20 maart 2017 Read More →

Dit zijn de populairste repins van afgelopen week

Wekelijks publiceren we op MoodKids de vijf populairste repins van ons Pinterest account van de week daarvoor. Volg je ons Pinterest account al? 

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 11– 2017

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

# Hoe maak je petit fours? van Craftsy.com

Hoe maak je petit fours? van Craftsy.com

# Een autobaan maken in de achtertuin van NiccolaonTuesdag.blogspot.nl

Een autobaan maken in de achtertuin van NiccolaonTuesdag.blogspot.nl

# Eierdopjes maken van brooddeeg van Jasmijn voor MoodKids

Knutselen met kinderen voor Pasen. Maak eierdopjes van brooddeeg. Lees de uitleg op de blog

# Tafelbingo om vermenigvuldigen te oefenen van Nicole voor MoodKids

Tafels leer je het beste door te oefenen en te herhalen. Dan is spelenderwijs tafels leren wel het leukste. MoodKids bedacht Tafelbingo en je vindt hier de omschrijving en de gratis printable.

# Paashaasjes vouwen van origami van Wimke voor MoodKids

Knutselen voor Pasen. Vouw deze leuke origami paashaasjes in alle kleuren. Samen met de kinderen heb je in no-time een huis vol van deze leukerds. Ga naar de site voor de stap voor stap beschrijving.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.