By 13 maart 2017 Read More →

Deze pins werden door jullie het meest gerepind

Tijd voor nieuwe inspiratie. Hierbij ons wekelijkse overzicht met de 5 meest populaire repins op ons Pinterest account. Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 10– 2017

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

# Een origami haasje vouwen voor Pasen van Wimke voor MoodKids

Knutselen voor Pasen. Vouw deze leuke origami paashaasjes in alle kleuren. Samen met de kinderen heb je in no-time een huis vol van deze leukerds. Ga naar de site voor de stap voor stap beschrijving.

#  Een vis stempelen met bleekselderij van Craftymorning.com

# Een heel leuke prentenboek vooral voor kinderen die bang zijn in het donker bij het naar bed gaan

# Maak je eigen kandelaar voor eierdopjes uit de kringloop van Suzanne voor MoodKids

Van (oude) eierdopjes maak je in no-time een leuke kandelaar of vaas voor bijvoorbeeld Pasen. Suzanne legt je stap voor stap uit hoe je het maakt. Eitje!

# 40 knutselprojecten voor pasen van Onelittleproject.com

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.