By 23 mei 2015 Read More →

Een moestuintje per post

Urban farming is hip. Moestuinieren is hot! Zelf zijn we er al een aantal jaar van in de ban. We zien dat steeds meer ouders terug gaan naar de basis en samen met hun kinderen genieten van het ontspannen werk in de moestuin.

 

LEES HIER: Moestuinieren met kinderen en Moestuintips voor beginners

 

Iedereen is het erover eens; niks is zo lekker als je eigen groenten en kruiden kweken. Zo vers als maar kan! Of je het nu doet op het balkon, in een hoekje van je tuin of in een heuse volkstuin; het maakt niets uit.

moestuin bestellen door de brievenbus

Een moestuin bestellen via de post

Nu het weer eindelijk mee begint te werken, is het tijd om met je vingers in de grond te wroeten. Hup, aan de slag dus, met die moestuin, als je nog niet begonnen bent. Voor je verse kruiden, groenteplantjes en zaden hoef je niet eens meer de deur uit. Je bestelt ze gewoon per post via de webshop Sproutofthebox bijvoorbeeld. De basisinformatie wordt meegestuurd, zodat je direct aan de slag kunt. Dat is handig!

TIP: Wanneer je alles hebt uitgezet in je moestuintje, kun je deze gratis plantenstekers gebruiken, ze fleuren je moestuin op!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Moestuin, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.