By 17 maart 2015 Read More →

Deze leuke & gratis plantenstekers fleuren je moestuin op!

Herinner je je de tip van Mme Zsa Zsa nog? Schrijf de informatie van de groente die je zaait of plant op. Dan hoef je niet steeds de zakjes erbij te pakken. Dat kun je natuurlijk ook op een leuke plantensteker of plantenlabel schrijven.

moestuin, plantenstekers, plantenlabels

We vroegen een tijdje terug Anke van AnkePanke Design om voor ons een printable te maken. Anke maakt vreselijk leuke illustraties en verraste ook ons met deze plantenstekers voor in de moestuin. Ze zijn dus ook nog eens superhandig. Je kunt er namelijk zelf op schrijven wanneer je geplant hebt, water moet geven en wanneer je de groenten kunt eten.

Je kunt de plantenstekers/plantenlabels hier GRATIS downloaden

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Moestuin

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>