By 1 december 2014 Read More →

Pakjesavond frustratie: hoe het écht gaat

Ik heb geweldige herinneringen aan de Sinterklaas-tijd uit mijn jeugd. Het waren warme, gezellige avondjes met mijn familie. Ik kon dan ook bijna niet wachten op de dag dat mijn zoon oud genoeg was om Sinterklaas écht mee te vieren.

Na die pakjesavond was ik een illusie armer. Ik had nog de  hoop dat het een jaar later beter zou gaan. Hij was natuurlijk nog jong. Het jaar daarop was ik weer een illusie armer. Hou kon dit nou? Waren mijn herinneringen nou echt zo verkleurd door de jaren heen?

Pakjesavond frustratie

Heel voorzichtig roerde ik op het schoolplein het thema pakjesavond aan. Misschien was mijn zoon gewoon wel de enige ‘alleen-op-cadeautjes-beluste-monster-kleuter‘. Dat bleek (gelukkig!) niet het geval.

Daarom voor alle ouders die net als ik al snel een illusie armer waren: je bent niet alleen. En voor die andere ouders, bekijk onze infographic. Ben je vast voorbereid  😉

Trouwens: nog op zoek naar leuke, gratis(!) cadeaus? Check onze Sinterklaas-actie ook nog even. We geven hele mooie prijzen weg. Je kan meedoen tot en met 4 december.

infographic pakjes avond

Nog meer herkenbaar peuter- en kleuterdrama? Eten en pleisters blijken ook een dingetje te zijn.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas, Opvoeden

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>