By 13 november 2014 Read More →

Infographic : de enige echte eetwijzer voor en door peuters

Dat eten met peuters. Dat zit me nog al hoog.

Iedere dag is het óf een feestje óf een crime. Het is maar net hoe de pet van mijn peuter staat. En ja ik weet het peuters zijn cool, maar ik heb nog meer te doen. Ik maakte – natuurlijk samen met mijn peuter tijdens het eten – deze handige infographic. De enige echte eetwijzer voor en door peuters waarmee je op voorhand kunt inschatten of je peuter je nieuwe gerecht gaat eten of al laten staan.

Handig toch?

infographic eetwijzer peuter

Heb jij ook een kieskeurige eten? Dan ben jij vast blij met deze infographic naar een voorbeeld van Sarah Powers. Het enige wat er hier zonder morren ingaat is ‘haslag’.

Na het eten begint het naar bed naar bed festijn! Met de handleiding zo leg je een peuter op bed is dat voor jou straks vast een koud kunstje ;-). Och en gebeurt er tussendoor nog een klein ongelukje? Daar hebben we infographic de pleisterwijzer voor!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden, Peuter

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.