By 20 november 2014 Read More →

Infographic : De enige echte Pleisterwijzer voor en door kleuters

Een pleister plakken is echt geen hogere wiskunde. Wij weten uiteraard dat je een pleister misschien alleen maar moet plakken op kleine wondjes die niet veel bloeden, maar toch..

Als hier in huis het woord pleister valt, weet ik al dat er bijna geen uitweg is. Er wordt vaak niet eens gehuild, er komt geen bloed aan te pas, maar een pleister heeft iets magisch, die plakken bijna vanzelf op kleine kindjes (net als stickers die ze van de juf krijgen trouwens).

Weten wanneer je een pleister moet plakken? We maakten de enige echte pleisterwijzer voor en door kleuters.

pleisterwijzer kleuter peuter

Zo nu ben je vast niet meer verbaasd over het feit dat er per jaar 7,1 miljoen pleister verpakkingen verkocht worden (bron: Kassa Vara). Wij snappen dat nu heel goed!

NB. Natuurlijk is deze pleisterwijzer uitvoerig getest, toch raden we je altijd je eigen EHBO kennis toe te passen!

TIP: Voor eigenwijze lusiknie peuters maakten we eerder de Infographic eetwijzer voor en door peuters.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.