By 20 februari 2017 Read More →

Leuke voorjaarsvakantie uitjes met kids

Oeps, niet goed opgelet. Wij moeten nog een weekje naar school, maar het noorden heeft al vakantie. Snel een leuk lijstje met voorjaarsvakantie uitjes met kids opstellen dus. Volgende week plaatsen we ons tweede deel.

Voorjaarsvakantie uitjes met kids

# Poep, poep en nog eens poep in Dierenpark Amersfoort

Keutels besnuffelen, poeppluizen en op toiletpottentocht. In de voorjaarsvakantie leer je alles over poep tijdens Poep & Zoo. Ga mee op Poeptour, kom alles te weten over de poepgewoontes van de dieren en ontdek welke drol van welk dier afkomstig is. Kan je er geen genoeg van krijgen? Uiteraard is er nog een flinke HOOP meer te doen, zo kun je zelfs papier maken van poep.

Kijk hier voor meer informatie: dierenparkamersfoort.nl

# Harry Potter fans moeten hier echt heen!

Harry Potter fans in Nederland krijgen eindelijk de kans om de Harry Potter: The Exhibition te bezoeken! Deze rondreizende tentoonstelling is namelijk tot 30 juni in Nederland in Cinemec in Utrecht Leidsche Rijn. Wereldwijd heeft deze expositie al meer dan 4 miljoen bezoekers gehad.

In de 1.400 m2 ervaringsgerichte tentoonstelling worden bezoekers zodra ze binnenkomen ondergedompeld in de wereld van Harry Potter. Bezoekers wandelen door decors gerealiseerd op basis van de echte Harry Potter filmsets en kunnen duizenden authentieke rekwisieten, kostuums en magische wezens die gebruikt werden in de  filmreeks.

Ga je nog wat ondernemen deze vakantie? We hebben weer wat leuke voorjaarsvakantie uitjes met kids voor je op een rij gezet. Wat dacht je van de Harry Potter tentoonstelling?

Na een gepaste verwelkoming wordt een aantal uitverkorenen zelfs door de sorteerhoed in hun gepaste Zweinstein afdeling geplaatst. Daarna starten de bezoekers hun reis langs verschillende favoriete scènes uit de Harry Potter films. De tentoonstelling bevat decors van de meest populaire locaties uit de films, zoals de leerlingenkamer en de slaapzaal van de Griffoendor toren, klaslokalen zoals Toverdranken en Kruidenkunde en het Verboden Bos.

Kijk hier voor meer informatie: harrypotterexpo.nl

#Fan van de politie? Bezoek dan het PIT Veiligheidsmuseum

Als jouw kind fan van de politie is, dan mag een bezoekje aan de politieweken in het PIT Veiligheidsmuseum eigenlijk niet ontbreken. Kinderen kunnen van alles bekijken over de geschiedenis van de politie, zich verkleden als politie-agent, er is een leuke speurtocht en er zijn echte agenten aanwezig.

Voor echte agenten in het dagelijks leven is er bovendien een leuke actie waarbij je de tweede kaart gratis krijgt. Lees hier meer.

Kijk hier voor meer informatie: www.pitveiligheid.nl

# LEGO Batman film 

Iets meer dan een week geleden is de nieuwe LEGO Batman film uitgekomen in de bioscoop. Leuk om een uitje naar de bioscoop te plannen dus. Heb jij een echt LEGO fan thuis? Dan is een uitje naar LEGOLAND Discovery Centre ook leuk. Naast heel veel LEGO staat het deze weken ook nog eens in het teken van LEGO Batman. We hebben momenteel een hele leuke winactie voor een echte LEGO Batman fan! Al gezien?

Kijk hier voor meer informatie: LEGOLAND Discovery Centre en op Facebook.

Jouw kind ook fan van LEGO Batman? Dan zijn de LEGO Batman weken in LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen een aanrader. Je maakt nu kans op kaarten.

# De droom van het vliegen

Vanaf 18 februari organiseert museum Twentse Welle de tentoonstelling ´De droom van het vliegen´. In de voorjaarsvakantie is er extra feest en worden er tal van extra activiteiten georganiseerd. Zo wordt er met drones gevlogen en geeft de Twentse Radio Modelvliegtuig Club uitleg over het vliegen met en bouwen van modelvliegtuigen. Ook kun je plaatsnemen in een echt zweefvliegtuig en zelf vliegen in een heuse Flight Simulator. Je kunt je plek hiervoor reserveren bij de receptie van het museum. Lees hier ons uitgebreide artikel

Kijk voor meer informatie op www.twentsewelle.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.