By 21 januari 2017 Read More →

Politie fans opgelet! De politieweken bij PIT zijn weer gestart

Brandweer en politie, beide vindt Job interessant. Toen hij 5 werd, kreeg hij een politiebureau van Playmobil. Er wordt nog bijna dagelijks mee gespeeld. Boeven worden gevangen, de politie scheurt rond. Hele verhaallijnen verzint hij. Prachtig om te horen!

Veel kinderen hebben een fascinatie voor de politie. Is jouw kind ook in de ban van de politie? Dan hebben we een leuke tip voor een uitje voor je.

Speciaal voor politie fans: de PIT politie weken

Tot en met april 2017 staat het PIT veiligheidsmuseum in het teken van de politie. Je ontdekt er van alles over de geschiedenis van de politie aan de hand van de topstukken van de Nationale Collectie Politie. Bekijk de historische voertuigen en uniformen van de politie of neem een kijkje in een echte politiecel! Verder zijn er verschillende games in het museum waarbij je een misdaad op kan lossen of kan testen of je geschikt bent voor de politie.

Kinderen kunnen zich verkleden als politieagent en de politiespeurtocht doen. Stap in de schoenen van een rechercheur en volg de sporen. Vind jij de dief? Dan krijg je een leuke verrassing! De politiespeurtocht is tijdens de Politieweken gratis verkrijgbaar aan de kassa van PIT.

In de politieweken maakt de politie tijdens hun dienst vaak tijd vrij om bezoekers in het museum over veiligheid te informeren. Stel ze al je vragen, ga met ze op de foto of laat je in de boeien slaan. Let op! Uiteraard is hun aanwezigheid onder voorbehoud. Bij grote calamiteiten worden de agenten opgeroepen. Houd de website in de gaten voor data en tijden.

Actie voor politieagenten

Speciaal voor echte politieagenten is er een leuke actie. Zij krijgen op vertoon van hun politie legitimatiebewijs een 2e kaartje gratis voor Veiligheidsmuseum PIT. Deze actie is geldig tijdens de Politieweken van 21 januari t/m 2 april 2017. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Meer informatie: www.pitveiligheid.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.