By 17 februari 2017 Read More →

LEGO Batman weken in Legoland Discovery Centre Oberhausen

Als je dit artikel hebt geopend, ben jij ook vast al op de hoogte dat sinds 10 februari de nieuwe LEGO Batman film draait. Hier wordt thuis over weinig anders gesproken..

Batman is natuurlijk een superheld en een echt boevenvanger en zal de meeste jongetjes en vast ook wel de nodige meiden aanspreken. In 2017 haken de Legolandparken en Discovery Centres hier natuurlijk op in. In LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen (Duitsland) staat LEGO Batman centraal van 10 februari tot en met 5 maart 2017.

Oberhausen? Yep, dat klinkt ver. Maar valt reuze mee. Vanaf ons (Epe) rijd je er in iets meer dan een uur heen. En voor de westerlingen onder ons is het een kleine twee uur rijden. En het is de moeite waardals jij een LEGO en Batman fan thuis hebt.

LEGO Batman weken in LEGOLAND Discovery Centre

Een bezoek aan LEGOLAND Oberhausen is alsof je zojuist in de grootste LEGO doos ooit bent gesprongen. Meer dan 4 miljoen LEGO stenen op 2.800 vierkante meters om mee te spelen en van te genieten. Bouw en begrijp, ontdek en realiseer! Beleef een opwindende reis door de kleurrijke wereld van LEGO waar fantasie en creativiteit geen grenzen kent.

LEGO Batman fans kunnen hun helden tijdens een Meet & Greet persoonlijk ontmoeten en als herinnering een eigen LEGO Duplosteen in de LEGO fabriek maken. Een eigen superhelden-foto in een nagebouwd filmdecor maken de LEGO Batman Movie weken tot een onvergetelijke ervaring voor jong én oud.

Jouw kind ook fan van LEGO Batman? Dan zijn de LEGO Batman weken in LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen een aanrader. Je maakt nu kans op kaarten.

Entreeprijzen

Tickets voor het LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,50 per persoon. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Mensen die van tevoren boeken via www.LEGOLANDdiscoverycentre.de/Oberhausen profiteren van aantrekkelijke online kortingen. Kinderen onder de 18 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Volwassenen hebben alleen toegang indien ze vergezeld worden door minstens 1 kind.

Meer informatie is te vinden op de website en op Facebook.

 

Win een geweldig LEGO Batman pakket met 4 vrijkaarten

Van LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen mogen wij een geweldig LEGO Batman pakket weggeven met daarin:

  • 4 vrijkaarten voor het LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen
  • 3 LEGO Batman doosjes
  • én 2 LEGO Batman Movie Minifiguren, een sleutelhanger, een T-Shirt, een lunchbox en een strandlaken.

 

Gefeliciteerd Hanneke ter Horst uit Weert.

Het pakket wordt door LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen naar je opgestuurd.

Dit pakket wordt beschikbaar gesteld door LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen.

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.