By 14 oktober 2014 Read More →

Floris hovers #DDWmoodkids

De ontwerpen van Floris Hovers heb je waarschijnlijk al meerdere keren voorbij zien komen hier op Moodkids. Zo lieten we eerder de Archetoys, de flessenbootjes , de CARton auto’s en Archetoys voor aan de muur al eens zien. En bedacht DIY topper Myrthe voor ons een heuse DIY flessenboot geïnspireerd op die van ontwerper Floris.

Een bezoekje aan Floris Hovers mag in ons #DDWmoodkids lijstje dan ook zeker niet ontbreken. De ogenschijnlijk eenvoudige ontwerpen van deze Dutch Designer zullen zowel volwassenen als kinderen aanspreken.

Laat je alvast inspireren door onderstaand filmpje, waarin je kunt zien hoe de CARton auto’s worden gemaakt. Wedden dat jij Floris Hovers niet wilt missen op DDW?

Floris Hovers

  • 18 -26 oktober van 11-19.00 uur
  • Locatie: Yksi Expo- Torenallee 22-04 te Eindhoven
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.