By 18 augustus 2011 Read More →

Design – Arche Toys by Floris Hovers

Worden deze modelautootjes de nieuwe Dinky Toys van de toekomst?

Mooi zijn ze in ieder geval wel! Door de eenvoudige schoonheid blijft er voldoende ruimte over voor de eigen fantasie van je kind. Arche Toys, modelautootjes, van Floris Hovers zijn ondanks dat er maar een paar onderdelen worden gebruikt om ze te maken, direct herkenbaar. De Ambulance, brandweerauto of tractor, je haalt ze er zo uit. De schoonheid van eenvoud. 

En zo worden ze gemaakt: 

Je koopt ze hier.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.