By 21 november 2013 Read More →

Archetoys voor aan de muur

We schreven al eens eerder over de Archetoys van Dutch Designer Floris Hovers. Vandaag, ruim twee jaar later, hebben we heel leuk nieuws voor je. De eenvoudige schoonheid van de Dutch Design Archetoys modelautootjes is nu namelijk ook terug te vinden op een prent voor aan de muur!

Archetoys Floris Hovers

Archetoys prent

De boekdruk van de Archetoys is een idee van Papelaria in samenwerking met Floris Hovers. De boekdrukken zijn in een speciale oplage van 199 stuks gedrukt, getekend en genummerd door de Nederlandse ontwerper Floris Hovers. Net als de originele Archetoys modelauto’s wordt ook deze prent gekenmerkt door eenvoudige schoonheid en uitmutende kwaltiteit. Een waar collectors item, dat zie en voel je meteen!

Nog steeds niet overtuigd? Laten we je dan zachtjes influisteren dat van de 199 stuks al ruim de helft verkocht is! Snel bestellen dus anders gaat dit Dutch Design collectors item aan je neus voorbij!

Bekijk ook eens onderstaand filmpje.

TIP: Ben je nog op zoek naar een bijzonder schoencadeautje? Wij vinden de stijlvolle CARton auto’s super!

 ArcheToys Floris Hovers
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.