By 18 januari 2015 Read More →

lunges workout dag 18 #hello15

Ook vandaag start je met een een warming up. Kijk nog eens naar je lijstje van 1 januari. Kun je misschien nog andere warming ups toevoegen?

Wist je dat lunges niet alleen goed zijn voor je benen en je billen? Doordat je je balans moet zoeken stabiliseer je ook je ʻcoreʼ. Je buik en rug dus. Je houding wordt er beter van. Niet alleen tijdens het trainen, maar ook in je dagelijkse bezigheden.

Trek je navel dan ook goed in als je lunges doet. Dat zet spanning op je buikspieren. Houd je rug recht en je schouders omlaag (een beetje naar achteren).

Je lunges workout voor dag 18

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: #hello15

Auteur:

Britt woont met Dennis en dochter Stevie (2011) in het Brabantse Bergeijk. Creatief bezig zijn zit er al van jongs af aan in (‘ik weet niet beter’) en op haar website deelt Britt dan ook DIY-projecten, recepten, schrijfsels en sneak peeks van opdrachten die haar, via die website, toekomen. Daarnaast geeft ze groepslessen aerobics, streetdance en yoga aan kinderen en volwassenen. Britt typeert zichzelf als ‘lichtgroen’; veel bewegen, gezond eten met zo af en toe een uitschieter en recycling/hergebruik waar kan.