By 10 januari 2015 Read More →

Cardio ophogen dag 10 #hello15

Cardio ophogen

Tot nu toe bestond de cardioroutine steeds uit 10 herhalingen per oefening en dat in drie sets. Vanaf vandaag gaan we je cardio ophogen. Gaat het je lukken om er 5 herhalingen bij te doen? Ook dit aantal houd je weer een aantal dagen aan.

Merk je dat je techniek te wensen over laat als je ineens 5 extra herhalingen gaat doen? Houd het dan bij 3 extra herhalingen. Dus geen 15, maar 13 herhalingen. Er moet natuurlijk wel een beetje vooruitgang in je cardiotraining zitten, maar als je qua techniek gaat verslonzen, heb je eerder kans op een blessure. En dat is nu net wat je niet wilt.

Je workout voor dag 10

1. Begin met een warming up

2. Doe daarna de squats in 3 sets (3×10)

3. Rond af met je cardioroutine. En dan natuurlijk het liefst 3x 15

4. Stretchen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: #hello15

Auteur:

Britt woont met Dennis en dochter Stevie (2011) in het Brabantse Bergeijk. Creatief bezig zijn zit er al van jongs af aan in (‘ik weet niet beter’) en op haar website deelt Britt dan ook DIY-projecten, recepten, schrijfsels en sneak peeks van opdrachten die haar, via die website, toekomen. Daarnaast geeft ze groepslessen aerobics, streetdance en yoga aan kinderen en volwassenen. Britt typeert zichzelf als ‘lichtgroen’; veel bewegen, gezond eten met zo af en toe een uitschieter en recycling/hergebruik waar kan.