By 22 januari 2014 Read More →

Melamine bordjes – lekker eten met Helen Dardik

Zou het niet heerlijk zijn als je kind altijd vrolijk aan tafel zit. Netjes met mes en vork eet en zonder te knoeien zijn hele bord smakelijk leeg eet ?

Dream on!

Dat gebeurt hier echt nooit. Nou heel zelden misschien.

Bij negen van de tien maaltijden vliegen de borden (met pasta!) me om de oren, vliegt het bestek door de lucht, is er gesteggel over hoeveel happen ze nog ‘moeten’ , wordt mijn kookkunst afgedaan met een “ bleh vies ” waarbij de broccoli … ach, je herkent het vast wel.

* Zucht * Daar doe je het dus voor als moeder. Gelukkig krijg je er heel veel voor terug….

Hoe hou je het leuk aan tafel ? Melamine bordjes helpen !

Een beetje meer vrolijkheid aan tafel. Hoe moeilijk kan dat zijn?! Ik probeerde al van alles. Edible art en bento zijn hier succesvol, maar kosten mij wel extra tijd. Dat moest dus ook wel wat simpeler en sneller kunnen dacht ik. Op zoek dus naar kindvriendelijke broodplanken, ontbijtplankjes en melamine bordjes. En met kindvriendelijk bedoel ik dan: leuk voor kinderen, maar vooral ook leuk voor mama’s !

helen dardik melamine bordjes, kinderborden, melamine bordjes

Helen Dardik Melamine bordjes

De melamine bordjes van Helen Dardik sieren hier nu de eettafel. Wonderen verrichten de mooie bordjes jammer genoeg niet. Mijn kinderen eten er echt niet heel veel beter van. Maar leuker ziet het er wel uit!

En ik word daar dan weer vrolijk van en dat is ook wat waard!

INFO en online bestellen:

helen dardik, bordjes, kinderborden, melamine bordjes

Deze webshop is aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.