By 4 april 2014 Read More →

Shoppen met korting bij PSikhouvanjou

Als één van onze favoriete lifestyle merken te vinden is bij één van de webshops waar we zo dol op zijn, dan worden wij daar natuurlijk heel blij van. En jij wordt dat vast ook. We mogen je namelijk een hele fijne PSikhouvanjou kortingscode aanbieden.  Want over die webshop hebben we het: PSikhouvanjou. En het lifestyle merk? Ferm Living!

Plankjes Ferm Living

Heb je ze al gespot? Die te gekke plankjes (en posters) van het merk Ferm Living ? Ze zijn sinds deze week verkrijgbaar. En een gebruiksvoorwerp dat er mooi uitziet – gelukkig dat we dat steeds vaker zien – daar worden wij dus erg blij van. Want dat vinden wij een prima excuus om online te shoppen!

De  berkenhouten plankjes hebben  een melamine toplaag en zijn er in twee kleuren, grijs en mint voorzien van illustraties van Ingela P Arrhenius.  Het Firm Living plankje is een ideaal plankje om een  hapje op te serveren, maar ook geschikt als snijplank en onderzetter omdat hij hittebestendig is. Multifunctioneel inzetbaar in keuken of op tafel (en op social media, want hiermee worden je Instagram foto’s natuurlijk nog mooier…).

Ook fijn om te weten: deze plank mag in de vaatwasser!

Kortingscode PSikhouvanjou – 20% korting Ferm Living

Met kortingscode fermPS20 shop je met maar liefst 20% korting die gave Ferm Living plankjes bij PSikhouvanjou. Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt en de kortingscode gelding tot en met 13 april as.. Je mag de kortingscode ook gebruiken voor de zwart-wit plankjes! Voor de voorwaarden check PSikhouvanjou.nl.

psikhouvanjou kortingscode, korting ferm living, kortingscode psikhouvanjou, korting, snijplankjes, webshop

PS. Ben jij ook zo dol op mooie gebruiksvoorwerpen voor in de keuken of op tafel? Bekijk dan ook eens deze Helen Dardik Melamine bordjes. Leuker wordt het niet aan tafel.

Deze webshop is aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food, Inspiratie, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.