By 8 mei 2014 Read More →

Helen Dardik melamine bordjes

Wat een feest! De nieuwe serie melamine bordjes van Helen Dardik is er!

Met vijf in getal – een witte ijsbeer, vrolijke zon, blauwe beer, nieuwsgierige uil en zoet meisje – is deze serie een waardige opvolger van de eerste 5 melamine bordjes die Helen Dardik speciaal voor PSikhouvanjou ontwierp.

Wat een fijne samenwerking. Dat wordt weer smullen, nu alleen nog even kiezen welk bordje het gaat worden… of zal ik van deze serie ook alle 5 de bordjes bestellen?

 

helen dardik melamine bordjes, kinderborden, melamine bordjes

Helen Dardik Melamine Bordjes – serie 2

INFO en online bestellen: De Helen Dardik Melamine Bordjes zijn online o.a. te koop via PSikhouvanjou.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.