By 25 maart 2012 Read More →

Melamine borden van Ingela Arrhenius

melamine ingela

Kinderen die met plezier aan tafel zitten eten een stuk beter is mijn ervaring.  Boterhammen ‘s-ochtends en ‘s-middags worden hier nog wel goed gegeten, maar de warme hap ‘s-avonds kan nog wel eens een uitdaging zijn.

Speelgoed op tafel? Daar doen wij niet aan. We spelen ook niet met ons eten. Maar wat is er tegen om van iedere maaltijd, met een beetje hulp, een klein feestje te maken? Een gezellig bordje, een leuke placemat, een gekleurde drinkbeker af en toe een rietje, het helpt hier echt! Verandering van bordje doet eten 🙂 Ik vulde mijn bordjes van de Hema en AH aan met deze fraaie exemplaren. Mooi zijn ze he?!

Ontwerpster Ingela P Arrhenius maakte deze melamine bordjes. Smakelijk eten!

Kijken, kiezen, kopen van deze kinderborden kan hier.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.