By 20 januari 2014 Read More →

Voor dit beschuitje kom ik mijn bed wel uit!

Zo’n anderhalf jaar geleden begon Sandra van den Broek (41) met het opleuken van de tosti’s van haar zoon (10) en dochter (12).  Ze maakte er gezichtjes op en kreeg daar zoveel plezier in dat ze sindsdien honger heeft naar mooie eetbare plaatjes.

De eetbare creaties die wekelijks op een bordje tot leven komen – te bekijken via Instagram @sandravandenbroek – worden inmiddels niet meer door haar kinderen gegeten, maar door haarzelf. Sandra gebruikt voor haar edible art vrijwel alles wat maar bruikbaar is uit haar keuken. Met als enige voorwaarde: het moet wel lekker zijn ! Oh… en mooi natuurlijk dat ook nog 😉

bento edible art sandra van den broek - inspiratie - sandra

5 edible art Tips van Sandra van de Broek  :

  • Gebruik een scherp schaartje dat is vaak wat gemakkelijker en handzamer dan een mesje.
  • Een gezichtje laat je edible art al snel tot leven komen.
  • Steekvormpjes zijn handig om ogen en mond te maken.
  • Wees creatief! Vrijwel alles uit de koelkast en keukenkasjes is bruikbaar.
  • Gebruik koude ingrediënten, want het duurt even voordat het klaar is …

Volg de edible art creaties van Sandra van den Broek

bento edible art sandra van den broek - inspiratie - sandra

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Dutch Bento, Inspiratie

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.