By 24 december 2015 0 Comments Read More →

Waar laat je toch al die mooie kinderkunstwerken? 5 tips

Maakt jouw kind ook zoveel mooie kunstwerken? Geweldig! Maar waar laat je ze? Met magneetjes aan de koelkast, of met leuke tapejes gewoon op de muur heeft zeker zo z’n charme. Maar wil je het net even extra dan zijn dit leuke tips.

5 tips wat je kunt doen met kindertekeningen

#1 Doe maar in een lijstje
Een leuk alternatief zijn de handige insteeklijsten van de HEMA op A4 formaat. Er zit geen glas voor en aan de zijkant zit een gleufje, zodat je de tekening er makkelijk in en uit kunt schuiven. Als de tekeningen een tijdje hebben gehangen en de volgende aanwas van prachtige kunstwerken staat weer paraat, schuif je er een andere tekening bovenop.

kinderkamer kunst tip

#2 Plak maar in een boek
Eens in de zoveel tijd halen we de lijstjes leeg en plakken we deze in een leeg foto album. Zo blijft alles netjes bewaard. En je kind voelt zich een ware kunstenaar met al die ingelijste tekeningen!

#3 Hang maar aan de muur
Eerder lieten we al zien dat je de kinderkunst ook op kunt hangen. Hier lees je hoe je zelf zo’n wand maakt.

kinderkunst.jpg

#4 Prik maar op de muur
Op een kurkwand maak je steeds een nieuw moodboard door de kinderkunst er tussen te hangen. Leuk!

#5 Teken maar op de muur
Heb je een lege muur over en durf jij echt out of the box te gaan? Dan is deze DIY tekenmuur voor de allermooiste kinderkunst werken echt wat voor jou.

kinderkunst aan de muur

[ssba]

Auteur:

Manja is 32 jaar oud, grafisch vormgever en vooral ook moeder van twee heel eigenwijze kinderen: zoontje Dex (2011) en dochtertje Puck (2015). Klik op Manja's naam hierboven voor meer informatie over haar.