By 25 oktober 2012 Read More →

Waar laat je de kinderkunst ?

Heel herkenbaar waarschijnlijk: Mijn oudste dochter (3) knutselt, knipt, plakt en tekent wat af. Het ene kunstwerk is nog mooier dan het andere. Weggooien is natuurlijk ‘not done’ dat snap ik ook nog wel. Maar ja, wat moet ik er dan mee doen?

wat doen we met de kinderkunst

Ik bedacht, geïnspireerd door Pinterest, de kinderkunstwand, waar de tentoongestelde collectie kunst van de kinderen dagelijks anders is. Ieder kunstwerk van de kinderen dat echt mooi is, blijft een tijdje hangen (want toegegeven, er zitten natuurlijk ook echt mooie stukken tussen), maar alles wat niet in het hokje echt mooi past, moet dagelijks plaatsmaken voor nieuw werk. Kinderen blij, mama blij!

VRAAG: Wat doe jij met de kinderkunst?

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.

Simple Share Buttons