By 20 februari 2014 Read More →

Maak van de mooiste kindertekeningen een Family Art Wall

Maken jouw kinderen de mooiste tekeningen? Vind je het zonde om deze kinderkunst in een map te doen? Wat dacht je van een family art wall? Op www.moodkids.nl vind je de werkbeschrijving

Wie is er niet gek op kinderkunst, ik krijg er geen genoeg van. Gek genoeg vervelen de tekeningen van mijn kinderen mij nooit. Dat is best bijzonder voor iemand als ik met een vrij korte spanningsboog! Ik bewaar ze bijna allemaal, soms zitten er hele bijzondere bij. Ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis. Of de eerste tekening van een echt poppetje of dat ene briefje geschreven vanuit dat oprechte kinderhart!

Maak van de mooiste kindertekeningen een echte family art wall. De werkbeschrijving vind je op www.moodkids.nl

Family Art Wall

Al lunchend bij ‘Hotel The Exchange’ in Amsterdam,  kwam ik op het idee om onze gangmuur tot een ‘Family Art Wall” te maken. Bij Hotel Exchange zijn allemaal grappige vogels op de muur getekend. Ik besloot de mooiste kindertekeningen, briefjes en schoolwerkjes te selecteren en we maakten er zelf ook nog wat bij! Met schilders tape en de waterpas maakte ik vlakken op de muur om enigszins gestroomlijnd de tekeningen te verdelen. We hebben wat ruimte overgehouden voor kleine Jip, hij begint net met tekenen. Heerlijk thuiskomen zo in onze gang met de ‘Family Art wall’.

family art wall, kindertekeningen

Maak met kindertekeningen een Family Art Wall

Wat heb je nodig:

  • kindertekeningen
  • carbon papier
  • permanente marker
  • Tape

Je selecteert jouw favoriete kindertekeningen en kopieert ze. Met carbonpapier trek je ze over op de muur. Hierna trek je ze over met een permanente stift. Ik schilderde de muur met zijdeglans, zodat ik eventuele foutjes nog kon corrigeren.

Myrthe – www.studiosoet.nl

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.