By 9 mei 2014 Read More →

Origami strik vouwen

Een papieren origami strik wordt een broche, slinger of extra versiering op je cadeau!  Vouw deze strik via de stap-voor-stap foto uitleg. CODE AFBEELDING

download engels

Moederdag! Welke moeder krijgt nou niet het liefst iets zelfgemaakt of iets waar een beetje moeite voor gedaan is. Dus vaders, vouw met de kinderen een paar leuke strikken voor de allerliefste moeder. Met een speld erachter is het een broche. Rijg er een paar aan een draad en je hebt een slinger. Of plak ze als extra versiering op je cadeau!

strik maken vouwen van papier

Moederdag Origami Strik vouwen

Volg de foto’s stapsgewijs, dan moet het lukken! Wil het met de foto’s niet lukken, bekijk dan dit handige filmpje.

LEES HIER: meer moederdag do-it-yourselfs

strik vouwen origami
 Fijne moederdag! Wimke

 

PS. Kun je nog wel wat moederdag knutsel inspiratie gebruiken? Bekijk dan de TOP 10 DIY Moederdag ! Ben je helemaal in de ban van origami vouwen? Vouw dan eens deze origami Lucky Stars !

 

LEES HIER: meer moederdag do-it-yourselfs
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Moederdag, DIY, Papier

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.