By 9 mei 2014 Read More →

Origami bows (English)

Mothersday! Every mom prefers something homemade on mothersday. So dads, fold with your children some nice origami bows for their lovely moms! And with a pin glued to the back it is a brooch. String a few on a tread and you have a nice Mothersday garland. Or you glue them on a package!

strik maken vouwen van papier

Mothersday Origami bows

Follow the photo tutorial step by step. Too difficult? Watch this video.
strik vouwen origami
Happy Mothersday! Wimke
PS. More diy mothersday inspiration? Look at our  TOP 10 DIY  Mothersday! You love origami? Fold these origami Lucky Stars !
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY, Papier

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.