Speelgoed & Spel – voor gewoon goed speelgoed

Eindeloos deden wij het vroeger: tenten en hutten bouwen. Met oude lakens in de woonkamer onder de eettafel. In de schuur. Buiten op het gras met tuinstoelen. Op de boerderij naast ons in het stro. Ein-de-loos. Totdat mijn moeder de wasknijpers nodig had, die we hadden geleend. Dag hut!

Het is tijdloos, want ook Job bouwt regelmatig een hut. En ook hij gebruikt mijn wasknijpers. Ik heb al een paar keer wasknijpers speciaal voor hem gehaald, maar waar ze blijven? Ik weet het niet…

Tenten en Hutten bouwen met PL-UG

Hadden we het product wat webshop Speelgoed & Spel weggeeft maar eerder ontdekt. Met een PL-UG Tent Kit kun je makkelijk zelf tenten en hutten bouwen en gebruik je de dingen om je heen, zoals stoelen, ramen, vensterbanken en bijzettafeltjes. Maak de haak, stok, klem of zuignap vast, monteer de grip en haal  het doek er door. Laat je fantasie de vrije loop en bouw in je kamer of buiten in de tuin een tent met een oud laken of dekbedovertrek. Elke dag een andere tent. Plak met de zuignap een grip aan het raam, met de haak een grip aan je bed en met de schroefklem een grip aan je boekenplank. Span het doek eenvoudig tussen deze punten.

Ook buiten kun je makkelijk tenten en hutten bouwen, want in de PL-UG Tentkit Extra zitten ook haringen waaraan de grip bevestigd kan worden. Handig!

Eindeloos deden wij het vroeger: tenten en hutten bouwen. Met de PL-UG tent kit worden tenten en hutten bouwen zowel binnen en buiten extra makkelijk! Je leest hier meer over het product.

De inhoud van de PL-UG Tentkit Extra bevat:

– 2 Zuignappen
– 3 Klemmen
– 3 Haken
– 6 grips waarin je punten van lakens kunt bevestigen
– 4 haringen voor bevestiging in de grond

Webshop Speelgoed & Spel

Eigenaresse Marissa van webshop Speelgoed en Spel vindt het belangrijk dat het speelgoed dat je bij hen koopt gewoon goed is. Ze bieden speelgoed aan van een goede kwaliteit én speelgoed waarbij de fantasie van het kind geprikkeld wordt, uitdaagt om lekker te bouwen, een leerzaam tintje heeft of gewoon heel leuk is. Bovenal is het speelgoed wat je niet overal vindt.

We schreven al eerder een artikel over de Lottie poppen, die echt lijken op kleine meisjes. Ook over Waytoplay, de flexibele autoweg, hebben we al geschreven. Vorige maand hebben we hun nieuwe product Light Stax getest. Dat zijn bouwblokjes met lichtjes passend op LEGO en MegaBloks getest.  Alledrie ook geweldige cadeaus voor december.

Winnaar PL-UG Tent Extra set van Speelgoed & Spel

Gefeliciteerd, Rixt Schönfeld uit Enschede

Webshop Speelgoed & Spel stuurt de PL-UG set naar je op. 

> Niet gewonnen? We hebben alweer twee leuke winacties, waaronder een wellness voucher van 100 euro.
 
 
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.