By 17 november 2015 0 Comments Read More →

Lottie poppen – Hé mam ze lijkt op mij!

Wat zijn ze leuk, deze Lottie popjes, het zijn net echte meisjes! Geen volwassen vrouwenlichaam, maar dat van een kind van een jaar of 8. Geen make-up, hoge hakken of borsten. En een kledingstijl plus accessoires die passen bij een kind van die leeftijd. In een tijd dat alles lijkt te draaien om uiterlijk, gewicht en vormen is een pop als Lottie een verademing.

moodkids lottie popje

De schattige Lottie popjes hebben een lengte van 18 cm en zijn daarmee ideaal voor kinderen om overal mee naar toe te nemen.  Blond, bruin of zwart haar, brildragend of een getinte huidskleur. Voor ieder meisje is er wel een Lottie die écht op haar lijkt. Hé mam ze lijkt op mij!

Wat we ook wel erg leuk aan deze poppen vinden: Ze kan op eigen benen staan! Letterlijk is dat super fijn (vond jij het ook zo vervelend om je Barbies continu te moeten vasthouden?), maar ook figuurlijk geldt dit voor Lottie. Want een echte Lottie kan alles worden, van sterrenkundige tot paardenmeisje en van onderzoeker tot superheld. Net als échte meisjes.

lottie poppen

De Lottie poppen hebben al meerdere buitenlandse prijzen gewonnen. En omdat deze pop pas sinds 2012 op de markt is, zegt dat eigenlijk al genoeg. Zelfs de verpakking is een lust voor het oog. Elke verpakking is namelijk ontworpen in het thema van de pop en kan na uitpakken nog gebruikt en bewaard worden als meeneem doosje.

De accessoires en kledingsetjes maken dit popje naast een lief en stoer rolmodel ook een musthave voor ieder meisje. Uren speelplezier gegarandeerd!

Lottie met korting
Om te vieren dat de Lottie Poppen nu ook in Nederland te koop zijn ontvang je bij Speelgoed en Spel 15% korting op mee-bestelde Lottie Accessoires wanneer je een Lottie koopt! (deze korting is geldig t/m 31 december 2015)

Lottie is online verkrijgbaar via Speelgoed en Spel

 

Speelgoed en Spel is aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]
Posted in: Speelgoed, Toys, Spelen, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>